Kibar Holding CEO'su Tamer Saka, Amerikan Türk Konseyi'nin Başkan Yardımcılığına getirildi

Tamer Saka, Kibar Holding

Kibar Holding CEO'su Tamer Saka, Amerikan Türk Konseyi'nin Başkan Yardımcılığına getirildi
21 Kasım 2016 Pazartesi 10:44


Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Washington’da düzenlenen 35. ABD - Türkiye İlişkileri Konferansı’nda Amerikan Türk Konseyi’nin Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Amerikan Türk Konseyi’nin (The American-Turkish Council / ATC) Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Öncü bir bağımsız bir iş konseyi olan ATC, üyelerine Türkiye ve ABD’deki karşılıklı yatırım ve iş olanaklarını geliştirme konusunda yardımcı olmayı ve ABD - Türkiye arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Tamer Saka, Kibar Holding’den önce ulusal ve uluslararası bir çok saygın kurumda üst düzey yöneticilik yapmıştır. 2011’de Kibar Holding bünyesine katılan Saka, halen Kibar Holding’in CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

Başkan yardımcılığına seçilen Saka, “Amerikan Türk Konseyi, Türkiye ile ABD’de arasında ekonomik işbirliğinin, yatırım ve iş olanaklarının geliştirilmesi açısından her zaman önemli bir rol oynamıştır. ATC olarak çalışmalarımızı artırmak amacıyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.