Kaplan Kardeşler Halı, dijital dönüşüm sürecinde rehber olarak IAS’yi tercih etti. Firma, iş süreçlerini canias4.0 teknolojileri ile yönetecek.
30 yılı aşkın tecrübesiyle dünya çapında binden fazla müşteri, 30 binden fazla kullanıcı ve 50’den fazla iş ortağıyla 31 ülkede 16 dilde hizmet veren IAS (Industrial Application Software), Gaziantep’in en büyük firmalarından biri olan, sektörünün öncülerinden Kaplan Kardeşler Halı ile anlaştı. Kaplan Kardeşler, iş süreçlerini canias4.0 teknolojileri ile yönetmeye karar verdi. IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan’ın da katılımı ile sözleşme toplantısı düzenlendi. Kaplan Kardeşler Halı’nın genel merkezinde gerçekleşen toplantıda, iki firma iş birliklerinin ilk adımını atarak sözleşme imzaladı.
“30 yıllık tecrübemizle rehberlik edeceğiz”
Başlatılan iş birliği hakkında konuşan Yaşar Hakan Karabiber, “Gaziantep ülkemizin en önemli sanayi merkezlerinden bir tanesi. Kaplan Kardeşler ise bu bölgenin en büyük firmalarından biri. Şimdi birlikte bir yola çıkıyoruz. IAS olarak Endüstri 4.0 vizyonu ile çıktığımız bu yolda Kaplan Kardeşler gibi önemli firmaların dijital dönüşüm yolculuklarına destek olmak, hem Türkiye’deki hem de dünyadaki rakipleri karşısında bir adım önde olmalarını sağlayacak teknolojiyi sunmak büyük bir mutluluk. Önümüzde birlikte yürüyeceğimiz uzun bir yol var ve bu süreçte büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tam. Onlar kendilerini geleceğe taşımak konusunda son derece hazırlıklı ve azimli. Biz de 30 yıllık tecrübemiz, bütünleşik yazılım çözümlerimiz ve uzman kadromuz ile bu süreçte Kaplan Kardeşler firmasına büyük bir destek sunacak ve büyük avantajlar sağlayacağız” dedi.
Yerli ve milli bir yazılıma kavuştuk
Global ölçekli bir Türk firmasıyla başlattıkları çalışmadan son derece memnun olduğunu belirten Salahattin Kaplan da toplantıda projeye olan inancını vurguladı. Kaplan, “IAS’nin canias4.0 ile sunduğu çözümlerle dijital dönüşüm projemize devam ediyoruz. Daha önce dünya çapında bilinen yabancı firmalarla çalışma adına girişimlerimiz oldu; ancak istediğimiz verimi alamamıştık. Bugüne dek yaptığımız toplantılarda, IAS’ın canias4.0 ile sunduğu teknolojiler ve deneyimli ekibi ile istediğimiz esnek, hızlı çözümlere kavuşabileceğimizi gördük. IAS ile çalışmaya karar vermemizin en önemli nedenlerinden biri de yerli ve milli bir firma olması. Türk mühendisler tarafından geliştirilen bir yazılım. Burada bugün başlattığımız proje başarılı olursa, Gaziantep bölgesindeki diğer firmalara da önemli bir referans olacağız” ifadelerini kullandı.
Bölgedeki etkinliğini artıracak
Başta kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP olmak üzere otomasyon, IoT, bigdata, bulut, iş zekası ve e-Devlet entegrasyonları gibi pek çok çözümü bütünleşik olarak, entegre bir yapı ile hizmete sunan IAS, firmaların dijital dönüş yolculuklarına rehberlik etmeye devam ediyor. Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve dünyaya ihraç edilen canias4.0 teknolojileri, hem globalde hem de Türkiye’deki etkinliğini her geçen gün arttırıyor. Türkiye’nin önemli firmaları ile yaptığı iş birlikleri ve teknolojik önderliği ile Türk sanayisinin gelişime destek vermeyi vizyon edinen IAS, Gaziantep’te de sektörünün önemli firmaları ile iş birlikleri gerçekleştiriyor. Firmanın ilerleyen dönemde bölgedeki etkinliğini artırması da bekleniyor.